Omis

Omis maakt in een ultra moderne fabriek meer dan 2.000 kraaninstallaties per jaar. Zij zijn gespecialiseerd in:
  • bovenloop kranen
  • portaal kranen
  • kolom kranen
  • wandzwenk kranen
Omis maakt solide, degelijke kranen. Omis wordt gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit, die doet denken aan de ouderwetse degelijkheid.
Een techneut in onze branche kiest altijd voor Omis.
Niet alleen voor de complete kranen van Omis kunt u bij Hooymeijer techniek terecht, maar wij leveren ook alle losse onderdelen van de Omis kranen.

Heropbouwen van uw oude kraan

In enkele gevallen is revisie van uw oude kraan een verstandige beslissing. Vaak lopen de kosten niet in de pas met het behaalde resultaat. Het blijft te allen tijde een oude kraan met oude componenten. Revitalisering is een veel betere oplossing!

Omis heeft een speciaal revitalisatie concept (revamping).
U investeert niet in dure revisie uren en/of het oplappen van oude componenten. Alleen de stalen constructie van uw “originele/oude” kraan blijft behouden en Hooymeijer Techniek levert een Omis-pakket van gestandaardiseerde materialen.
Alle componenten zijn standaard, dus maatvast.
Met dit standaard pakket kunt u uw “originele/oude” kraan revitaliseren.

Uw “originele” stalen constructie wordt met het standaard pakket weer een nieuwe kraan, die aan alle moderne eisen voldoet.

U kunt, met een relatief lage investering, weer beschikken over een moderne kraan.
Revitalisering van uw kraan betekent een geweldige kostenbesparing.
Dit concept geeft u ook de mogelijkheid om de capaciteiten van de kraan aan te passen aan uw huidige of uw toekomstige situatie.

Bekijk hier de website van Omis (engels)